PLAYMOBIL VOLKSWAGEN BEETLE (ΣΚΑΡΑΒΑΊΟΣ)

39,99

Η PLAYMOBIL καλωσορίζει στην οικογένεια της το θρυλικό αστέρι της VOLKWAGEN, Τον Σκαραβαίο, που με το χαρακτηριστικό του σχήμα κλέβει παντα τις εντυπώσεις.

O PLAYMOBIL Σκαραβαίος έρχεται σε μπλε χρώμα και διαθέτει ολα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει, όπως καμπυλωτά φτερά, το λογότυπο της vw, κατακόρυφο παρμπρίζ και κάτω απο το πίσω καπό εάν τετρακύλινδρο μποξέρ κινητήρα.

Αφαιρώντας την οροφή του αυτοκίνητου, αποκαλύπτεται ενα υπέροχα σχεδιασμένο σαλόνι με μπεζ καθίσματα, ταμπλό και τιμόνι. στο πίσω κάθισμα υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετήσετε μια παιδική φιγούρα PLAYMOBIL, μια τσάντα – ψυγειάκι, παιχνίδια παράλιας και μια πετσέτα.

Τοποθετήστε τη βαλίτσα και τη σανιδά του σερφ στη σχάρα οροφής, μπείτε στο αυτοκίνητο και φύγαμε για παραλία!

Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει 3 φιγούρες PLAYMOBIL, τον VOLKSWAGEN Σκαραβαίο με σχάρα οροφής, αφαιρούμενη οροφή και καπό που ανοίγει, σανιδά του σερφ, τσάντα – ψυγειάκι, παιχνίδια παράλιας και πολλά απίθανα αξεσουάρ.

Την Μεγάλη εβδομάδα οι παραγγελίες θα διεκπεραιώνονται μόνο εντός του φυσικού μας καταστήματος Πατρών 31, Πειραιάς. Η ομάδα της Δωροφρένιας σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα